+36 1 436 2449 info@tedxy.hu

Hulladékmentesen az élet

Kump Edina

okleveles környezetkutató,
a Körforrás szakmai vezetője és alapítója

Edina az ELTE-n diplomázott, mint környezetkutató, 15 éve foglalkozik környezetvédelemmel: hulladékgazdálkodással, fenntarthatósággal, szemléletformálással. Számos oktatási projektet vezetett, melyek egyike a Greennovációs Nagydíjat is elnyerte. A Forbes.hu szerint „a zero waste mozgalom úttörője Magyarországon”.

Elismerései:

  • Az InStyle magazin nemzetközi listájában az 50 leginspirálóbb nő egyike (2020)
  • SzuperWMN különdíj (2019)
  • TEDx előadó (2016)
  • A La Femme magazin által kiválasztott 50 tehetséges magyar fiatal egyike (2015)

Szörnyi Krisztina

HVG Extra Magazinok főszerkesztő; TEDxYouth@Budapest, TEDxBudapest kurátor, coach

Újságíróként, szerkesztőként, főszerkesztőként folyamatosan új formákat, megközelítéseket keresek a minőségi tartalmak kialakításához és célba juttatásához. Azok a gondolatok jelentik számomra a miértet, amelyek megtermékenyítik egymást, és elindítják a változást. A kezdetek óta részt veszek a TED konferenciák hazai meghonosításában, a fiatalokról nem csak fiataloknak szóló TEDxYouth@Budapest és a TEDxBudapest tartalomért és kommunikációért felelős főszervezőjeként.

Hulladékmentesen az élet

Hogyan legyünk környezettudatosak? Mit kell tudni a zero waste életmódról? Hogy néz ki ez a hétköznapokban? A háztartási hulladék minimálisra csökkentése és a maradék újrahasznosítása a mozgalom célja. Kump Edina bemutatja nekünk a zero waste életmód kezdő lépéseit és azokat a módszereket, amelyeket bárki be tud építeni a mindennapjaiba, hogy egy élhetőbb jövőt teremtsen!
Légy részese te is a zero waste életmódnak!