+36 1 436 2449 info@tedxy.hu

ELŐADÓI PÁLYÁZAT 

Jelentkezz előadónak a 2020-es TEDxYouth@Budapest konferenciára! Oszd meg a történeted, gondolatod vagy kérdésed mindenkivel! 

———–

Új horizontok 

Utak a fenntartható élet felé

Tapasztaltuk, hogy életünk akár az egyik pillanatról a másikra megváltozhat. Új kihívások, új problémák jelenhetnek meg, amelyek azonnali kríziskezelést és alkalmazkodást kívánnak, sőt akár életvitelünk, szokásaink radikális megváltoztatását.

Hogyan tudunk felkészülni a változás előrelátható és e percben még láthatatlan kihívásaira?

Milyen új készségekre és képességekre lehet szükségünk?

Hogyan kell újraterveznünk az életünk, és átalakítani a körülöttünk lévő világot?

Milyen kiindulópontokra van szükségünk, amikor környezetünk soha nem látott mértékben változik?

Hogyan használjuk a technológia adta lehetőségeket, amelyek számos terhet levesznek a vállunkról?

Mire vagy kire támaszkodhatunk, amikor figyelmünk szétaprózódik az ingerekkel túlzsúfolt környezetben, s amikor a személyességnek, a jelenlétnek teljesen új dimenziói jelennek meg?

Nap mint nap újabb döntési helyzetekkel szembesülünk, de rajtunk múlik, merre fordul a változás iránya. A jövő sokkal inkább a kezünkben van, mint gondolnánk. És ha nem ragadjuk magunkhoz az irányítás, vajon mitől lesz biztonságosabb a jelenünk, és tervezhetőbb, élhetőbb a holnapunk?

———–

A jelentkezés menete: 

Ha még nem múltál el 30 éves, küldd el az ötletedet, újításodat, projektedet, gondolataidat bemutató dokumentumot vagy prezentációt az info@tedxy.hu címünkre.

FONTOS, hogy a bemutatkozó mellé, a jelentkezési lapot is csatold a pályázatodhoz! (Ha nincs külön prezentációd vagy egyéb anyagod, akkor csak a jelentkezési lapot kell elküldened a megadott e-mail címre.)

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

JELENTKEZÉSI LAP

Az összefoglalót úgy alkosd meg, hogy megtudhassuk, ki vagy, milyen ötleted/projekted van, és azt, miért lehet érdekes az előadásod a közönség számára.

Az előadói jelentkezés lezárása: 2020. Szeptember 6., 24:00 

A pályázatok elbírálása folyamatos, legkésőbb 2020. Szeptember 25-ig mindenkit értesítünk.

 

Friss információkért kövess minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/tedxy/

 

Jó munkát kívánunk!