TEDxYouth@Budapest

TEDxYouth@Budapest


2010. november 20-án megrendeztük az első magyar TEDxYouth@Budapest konferenciát. A népszerű TED konferenciák és videók világszerte egyet jelentenek az újszerű, innovatív gondolkodásmóddal és meghökkentő ötletekkel. November 20-án, az ENSZ Egyetemes Gyermeknapján, a világ a gyermekekre, a TED és TEDx közösség pedig a fiatalokra figyelt.
A TEDxYouth események színpadán a szó világszerte azoké a fiataloké volt, akikre érdemes odafigyelni, akik innovatív, friss ötleteikkel és újszerű nézőpontjukkal kitűnnek kortársaik közül, és mondanivalójuk van a világ számára.

Kiket várunk?

Kiemelkedő tehetségeket és különleges személyiségeket, érdekes és sokoldalú, inspiráló gondolatokkal teli fiatalokat, akik kíváncsiak a világra és egymásra, akik felfedezni, megérteni, tenni és alkotni szeretnének, hogy ezzel is előmozdítsák a pozitív változásokat. Valamint várjuk mindazokat, akik nyitottak a fiatal hangokra, akiket érdekelnek az ifjú korosztály eltérő nézőpontjai, friss gondolatai, kreatív megoldásai, és hisz abban, hogy a fiatalokkal való párbeszéd fontos és releváns, mert megteremtheti egy élhetőbb, közös jövő alapjait.