Válts, változz, változtass! – Inspirálódj velünk a TEDxYouth@Budapesten idén is

Válts, változz, változtass! – Inspirálódj velünk a TEDxYouth@Budapesten idén is

Neked is megfordult már a fejedben, hogy újra kell gondolnod azokat a rendszereket, szabályokat, amelyek keretet adnak a mindennapi életednek?

Érezted már úgy, hogy valami nem stimmel, de talán még magad sem tudod, pontosan mi az, és hogyan formálhatnád át? Eszedbe jutott már, hogy bárcsak lenne elég bátorságod ahhoz, hogy belevágj, és te magad kezdeményezd a változást?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, vagy egész egyszerűen érdekel a változás sokszínűsége, és a benne rejlő lehetőségek, november 19-én a TEDxYouth@Budapest konferencián a helyed! 7. alkalommal rendezzük meg az eseményt, mely már több mint 150 ötletnek és kezdeményezésnek adott kezdő löketet, és több száz, hasonló érdeklődésű fiatalnak segített abban, hogy egymásra találhassanak.


„ÉS MOST? Válts, változz, változtass!” – ez az idei TEDxYouth@Budapest vezérfonala. Két tucat előadó fogja megosztani elképzeléseit és tapasztalatait arról, hogyan lépett a változás vagy változtatás útjára, milyen nehézségekbe ütközött, és miért gondolja mégis úgy, hogy megérte belevágni.
Ne maradj le a személyes élményről: jelentkezz a konferenciára még ma! Érdemes sietni: a helyek, és a diákok és oktatók számára fenntartott, kedvezményes jegyek száma is limitált, így telt ház esetén csak online tudod majd követni az eseményeket.

A friss híreket kövesd a weboldalon és a Facebook oldalunkon!

Találkozzunk személyesen a TEDxYouth@Budapesten!