TEDxYouth@Budapest 2017 – ELŐADÓI PÁLYÁZAT

A holnap bűvöletében

A múlt hatása – a jövő ígérete – a jelen varázsa

A múlt vezetett oda, ahol most állunk. A régi jó szokásokat megtarthatjuk, de kreativitásunk a már meglévő dolgokból bátran újat is alkothat.

A jövő a megvalósítás ideje. A jövőben bármi lehetséges, korlátok nélkül, de csak úgy, ha beleszólunk, részt veszünk benne, és meghatározzuk az irányt.

A jelen a folyton elillanó pillanat, mégis a cselekvés ideje. Az itt és mostban minden lehetőség adott, minden választás szabad.

Ha megismerted és merítettél a múltból, vagy újrafogalmaztad a régi értékeket, ha tetteid és gondolataid pozitívan formálják a jövőt, ha tudod, hol tartunk most, és hogyan csináljuk másképp, merre érdemes indulni innen, gyere, mesélj, és inspirálj másokat is!

Jelentkezz előadónak a 2017-es TEDxYouth@Budapest konferenciára!
Oszd meg a történeted, a gondolatod vagy kérdésed mindenkivel!

A jelentkezés menete:

Ha még nem múltál el 30 éves, küldd el az ötletedet, újításodat, projektedet, gondolataidat bemutató dokumentumot vagy prezentációt az info@tedxy.hu címünkre, vagy töltsd fel rövid bemutatkozó videódat a YouTube-ra, és küldd el a linkjét!

FONTOS, hogy a bemutatkozó mellé, a jelentkezési lapot is csatold a pályázatodhoz. 

Az összefoglalót úgy alkosd meg, hogy megtudhassuk, ki vagy, milyen ötleted/projekted van, és azt, miért lehet érdekes az előadásod a közönség számára.

Az előadói jelentkezés lezárása: 2017. szeptember 10., 24:00

A pályázatok elbírálása folyamatos, legkésőbb 2017. szeptember 18-ig mindenkit értesítünk.

 

Ha kíváncsi vagy, milyen egy jó TEDxYouth@Budapest előadás, nézd meg a korábbi évek előadásait: https://www.youtube.com/user/TEDxTalks/search?query=budapest

 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

JELENTKEZÉSI LAP